Hirdetés

Ekkor debütál az Inhumans a TV-ben, új információk is érkeztek

|

Már tudjuk, hogy mikor érkezik az ABC kínálatába az Embertelenek sorozat, sőt, néhány infó is kiderült.

Hirdetés

Múlt héten derült ki a nagy hír, hogy a Marvel jövőre sorozat formájában már be is mutatja az Emberteleneket, ám rendhagyó módón a széria első két része IMAX vásznakon fog debütálni a Marvel Television az ABC és az IMAX közreműködésének hála. Persze a mozis premier után a TV képernyőkön is látható lesz ez a 2 részes kezdés, méghozzá rengeteg bónusz tartalommal. Jó pár akciójelenet is IMAX kamerákkal lesz leforgatva a még nagyobb élmény érdekében. De ez még nem minden, most újabb információk derültek ki a sorozatról.

Hirdetés

A THR Greg Foster vezérigazgatóval készített egy interjút, melyből kiderült, hogy az IMAX nem szeretné az Embertelenekkel befejezni a közös munkát:

Nagyon várjuk már, hogy bemutassuk ennek a hatalmas vállalkozásnak az eredményét, de mi már keressük a megoldást és a lehetőségeket egy másik sorozat indításának. Ez egy nagyon izgalmas együttműködés, amiben rengeteg gyümölcsöző lehetőség van.

Foster azt is elárulta, hogy az első két epizód nagyjából 80 percnyi tartalmat foglal magában, és megerősítette, hogy szeptember 1-jén debütál egységesen minden IMAX filmszínházban. A részek 2 hétig fognak futni a vásznakon, mielőtt az ABC-n debütálna szeptember 26-án. A terv szerint a 8 részt szünet nélkül adná le a csatorna keddenként. A lehetséges folytatásról Foster azt mondta:

Remélhetőleg tudni fogjuk folytatni a megkezdett munkát.. Nem csak az Embertelenekkel, de más lehetőségeket is megvizsgálunk, ami részese lehetne ennek a megállapodásnak.

Mi nagyon izgatottak vagyunk, és bizakodva várunk minden ilyen projektet, de meglátjuk, hogy a közönség is vevő lesz-e rá, vagy a szuperhős trend fáradtsága már itt is megfog mutatkozni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.