Hirdetés

Jöhet a Jessica Jones 3. évada!

|

A Netflixnek nem volt még elég Jessica Jones harsány stílusából.

Hirdetés

A Marvel's The Defenders ugyan nem aratott osztatlan sikert a Netflixen (olvassátok el az évadkritikánkat, amiben kifejtettük, hogy miért), a négy hős önállóan viszont nagyon jól tartja magát. 

Hirdetés

Ennek remek példája, hogy sorra rendelik be az új évadokat, legutoljára Jessica Jones (Krysten Ritter) örülhetett, aki csak március 8-án mutatta meg magát ismét a streaming szolgáltatón a második évadával, ám nemrég kiderült, hogy visszatérhet egy harmadik szezonra is.  

A Netflix nem árulta el mikor tervezi bemutatni a folytatást, de nem mostanában, hisz mindenki más elsőbbséget élvez. Valamikor nyáron Luke Cage-t fogunk nézni, majd ősszel jöhet Daredevil és mivel a Megtorló második évadát mostanában forgatják, ezért az lehet a soron következő.

Ti örültök neki, hogy folytatódik Jessica Jones története?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.