Hirdetés

Egy korábbi kedvenc is visszatér a The Walking Dead 9. évadában

|

A karakter visszatérése felcsigázhatja a The Walking Dead rajongóit.

Hirdetés

Már múlt héten hallhattunk beszámolókat arról, hogy Jon Bernthalt látták a The Walking Dead forgatásán Andrew Lincoln és Norman Reedus társaságában. Ekkor még nem lehettünk biztosak abban, hogy valóban felbukkan-e a színész a 9. évadban vagy csupán meglátogatta egykori kollégáit. Most a TVLine erősítette meg, hogy Bernthal valóban visszatér Shane Walsh szerepében idén ősszel.

Hirdetés

Arról nincs pontos információnk, hogy hány epizódban fog szerepelni a színész, de az egészen biztos, hogy flashback vagy esetleg látomás formájában fog felbukkanni. Shanet legutoljára zombiként láthattuk a sorozatban, majd végül Carl szabadította meg az élőholt léttől. A karakter visszatérésének nagy valószínűséggel Andrew Lincoln távozásához lesz valamilyen köze.

Bernthalt sokfelé láthattuk már mióta elköszönt a The Walking Deadtől. Ő lett a Marvel sorozatok Megtorlója és már saját sorozatot is kapott a Netflixen ennek kapcsán. Filmes fronton mostanság a Baby Driverben, a Wind Riverben és A góréban láthattuk. Mozikban legközelebb novemberben láthatjuk Steve McQueen bűnügyi thrillerében, a Nyughatatlan özvegyekben.

Jon Bernthal játéka és karakterének kiismerhetetlensége mindenképpen a The Walking Dead egyik fénypontja volt, szóval mi nem bánjuk visszatérését. Ti örültök neki?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.