Hirdetés

Berendelték a Marvel's The Punisher 2. évadát

|

A Marvel és a Netflix nem várt sokáig, nem sokkal a The Punisher, azaz A Megtorló első évada után bejelentették, hogy Frank Castle folytatja azt, amit elkezdett.

Hirdetés

Kevesebb, mint egy hónapja került fel a Netflix adatbázisába a Marvel's The Punisher első szezonja, amellyel a Daredevil sorozatban megismert Frank Castle végre megkapta a saját showját. A kritikusok döntő többsége szerint a Megtorló méltó módon mutatkozott be és a rajongók is örömmel várják a folytatást. Lesz is.

Hirdetés

A Netflix és a Marvel Entertainment nem vártak sokat, máris bejelentették a Marvel's The Punisher második évadát az alábbi kis minimalista teaserrel: 

A sztoriról jelenleg csak annyit lehet tudni - és aki nem látta a korábbi részeket, az most NE olvasson tovább -, hogy miután Frank Castle (Jon Bernthal) bosszút állt azokon, akik felelősek voltak a felesége és gyermeke halálért, felfedez egy olyan összeesküvést, amely a New York-i alvilágnál is mélyebben gyökerezik.

Bernthalon kívül az első szezon stábját erősítette még Ebon Moss-Bachrach (Csajok, Az utolsó remény), Deborah Ann Woll (True Blood, Daredevil), Ben Barnes (Narnia Krónikái, A hetedik fiú), Amber Rose Revah (Párizsból szeretettel, Isten fia), Daniel Webber (11.22.63., Otthonunk) és Paul Schulze (John Rambo, 24) is. Egyelőre nem tudni, hogy mikon jön a 2. évad.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.