Hirdetés

Animációs Jurassic World sorozat érkezik a Netflixre

|

Bár a harmadik Jurassic World mozi csak 2021-ben várható, ettől függetlenül a Universal jövőre sem hagyja unatkozni a széria rajongóit.

Hirdetés

A tavaly nyáron mozikba került Jurassic World: Bukott birodalom bár nem teljesítette maradéktalanul a felé támasztott elvárásainkat, ennek ellenére elődjéhez hasonlóan anyagilag ismét remekül teljesített a mozipénztáraknál, így csak idő kérdése volt, hogy a Universal vajon mikor kezd bele a manapság amúgy is nagy divatnak örvendő univerzumépítésbe. 

Hirdetés

Még mielőtt azonban mindenki szívbajt kapna az univerzumépítés hallatán, szerencsére a Jurassic World kapcsán annyira nem vészes a helyzet, ugyanis a Dreamworks Animation a Netflix-szel karöltve egy inkább a fiatalabb korosztályt megcélzó animációs sorozattal, a Jurassic World: Camp Cretaceous-szel igyekszik majd kibővíteni a Colin Trevorrow és Steven Spielberg által felügyelt franchise világát. A sorozat története szerint hat tinédzser hajótörést szenved a Nublar szigeten az első Jurassic World mozi eseményei után, ahol aztán nemcsak a szabadon garázdálkodó őslényekkel, de az egymás iránt érzett bizalmatlansággal is fel kell venniük a harcot, hacsak nem szeretnék idő előtt a T-Rex ebédjeként végezni.

A Jurassic World: Camp Cretaceous valamikor 2020-ban érkezik a Netflix kínálatába, alább pedig az első kedvcsinálót is megtekinthetitek, amelyben éppen egy Velociraptor cserkészi be a gyanútlan prédáját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.