Hirdetés

Horrorisztikus Karácsonyi énekkel erősít az HBO GO

|

Úgy láthatjuk Charles Dickens klasszikusát, ahogy talán még soha, amelyről többek között Guy Pearce és Andy Serkis gondoskodik.

Hirdetés

Valószínűleg mindannyiunk emlékezetében valamelyik kedves, szívmelengető feldolgozás él a Karácsonyi énekkel kapcsolatban, noha már a 2009-es, Jim Carrey nevével fémjelzett animációs adaptáció is tartogatott hátborzongatóbb pillanatokat. A Tabu sorozatot jegyző Steven Knight azonban egészen új szintre emeli a jól ismert történetet, vérfagyasztó köntösbe bújtatva azt. 

Hirdetés

Knight forgatókönyve alapján, Nick Murphy (Halálzóna, Drakula, Kísértetek) rendezésében, Ridley Scott és Tom Hardy produceri felügyeletével készült el a legújabb Karácsonyi ének, amely egy háromrészes minisorozatként hozza ránk a frászt, a rémmesében ugyanis talán minden eddiginél mélyebbre merülünk Ebenezer Scrooge lelkének legmélyebb bugyraiba. Scrooge-ot Guy Pearce (Mementó, Lockout, Vasember 3.) kelti életre ebben a sötét adaptációban, míg a mellékszerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Andy Serkis (A majmok bolygója trilógia, A Gyűrűk Ura trilógia), Stephen Graham (Az ír, Blöff) és Charlotte Riley (Bizalom, Birmingham bandája). Íme a trailer, ha kimaradt volna: 

A Karácsonyi ének premierje december 24-én lesz az HBO GO-n, egyszerre kerül fel mindhárom epizód, szóval indulhat az ünnepi darálás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.