Hirdetés

Karl Urban a The Boys 3. évad egyik nagy fordulatáról beszélt

|

Az egyik fő karakter gyökeres változásokon mehet majd át a következő évadban, ami mindenki számára új dilemmát fog okozni.

Hirdetés

Márciusban végre megkaptuk az első előzetest az Amazon nagy sikerű szuperhősös sorozatának, a The Boys-nak a harmadik évadához. A látott képsorok pedig nem csak őrült és véres epizódokat vetített előre, de egy nagy fordulatot is leleplezett: a Karl Urban által alakított Billy Butcher ugyanis Hazafiéhoz/Homelanderéhez hasonló szupererőre tesz majd szert.

Hirdetés

Erről is beszélt a karaktert megformáló színész nemrég, akivel az Entertainment Weekly készített interjút. Ebben árulta el, hogy ez a fordulat miként nyit meg kérdéseket nem csak a karakterével kapcsolatban, de a többi főszereplőben is. Olyan kérdéseket, amelyek elmondása szerint az évad egyik fő konfliktusforrása is lehet:

Ez egy nagy dilemma lesz a csapat számára is: Butcher vajon szuperhős vagy szupergonosz lesz? Annak érdekében, hogy legyőzze a gonoszt, ő maga is gonosszá válik? Szerintem ez az egyik legmenőbb dolog ebben az évadban, hogy minden karakter szembesül majd ezzel a választással. Hogy milyen messzire hajlandóak elmenni? Milyen határokat képesek átlépni annak érdekében, hogy elérjék azt, amit el akarnak érni? A sorozat összes szereplője számára konfliktusokat szül majd ez, és szórakoztató lesz látni, hogy ki kinek az oldalán találja végül magát.

A képregényekben a csapat minden tagja beadja magának a V vegyületet, hogy így próbálják meg kiegyenlíteni az erőviszonyokat a Hetekkel szemben. Bár az most még nem teljesen világos, hogy a sorozat pontosan ezt az utat fogja-e követni, de úgy tűnik, hogy legalább Butcher igen, aki az első két évadban kíméletlen elszántságot mutatott a Voughttal és szuperhőseikkel vívott harcban. És most, hogy szeretett felesége, Becca (Shantel VanSanten) valóban meghalt, a következő részekben a totális háború útjára léphet.

A The Boys 3. évada június 3-án érkezik az Amazon Prime felületére.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.