Hirdetés

Kaszát kapott A farkas gyermekei

|

Két évad után érhet véget a sci-fi sorozat.

Hirdetés

Március közepén ért véget a többek között Ridley Scottot is az alkotói között tudó sci-fi sorozat, A farkas gyermekei 2. évada, amely még az előző etapnál is sokkal elborultabb, agyzsibbasztóbb és elvontabb történetet mesélt el az emberek és robotok kapcsolatán keresztül egy kietlen távoli világban. Az évadzáró pedig egyértelművé tette, hogy nincs lezárva a sztori, és folytatódik a sorozat. Vagy legalábbis folytatódott volna.

Hirdetés

Az HBO Max ugyanis nemrég egy közleményben erősítette meg az egy ideje nyílt titokként kezelt hírt, hogy ők biztosan nem kérnek a folytatásból, és elkaszálják a sorozatot:

Bár mi nem folytatjuk tovább A farkas gyermekeit a harmadik évadával, több mint hálásak vagyunk a nagyszerű színészeknek és stábnak, az alkotóinknak, Aaron Guzikowskinak, Ridley Scottnak és David W. Zuckernek, valamint a Scott Free Productions csapatának a csodálatos művészi megvalósításért és az egyedülálló képességükért, hogy ilyen szinten be tudták vonni a rajongókat a Kepler-22b világába.

Azért ez a megfogalmazás, mert a készítők most azon vannak, hogy új otthont találjanak sorozatuknak, a streamingszolgáltató pedig a hírek szerint nyitott arra, hogy eladja másnak a folytatás lehetőségét. Erre pedig az Apa nevű androidot játszó színész, Abubakar Salim is felhívta a figyelmet egy posztban, amelyben a rajongók segítségét kéri:

Egyáltalán nem meglepő a döntés - főleg az egyesülésről szóló hírek és a Warnernél történő dolgok után (tudniillik a WarnerMedia és a Discovery nemrégiben egyesült - a szerk.) -, hogy egy csomó sorozat nem fejezheti be a történetét. Sajnos A farkas gyermekei is az egyik ilyen széria. De van remény.

A poszt további részében ezután arról beszél Salim, hogy ez a remény a rajongók kezében van, akiket arra kér, hogy árasszák el a közösségi médiát a #RenewRaisedByWolves hasthtaggel, adjanak hangot annak, hogy mennyire szeretnék a folytatást, és akkor talán megmenekülhet a sorozat. Ti mit gondoltok, örülnétek, ha más felületen is, de elkészülne a harmadik évad?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.