Hirdetés

Kedvcsináló érkezett Kit Harington új sorozatához, a Gunpowderhez

|

A BBC új történelmi minisorozatában Kit Harington megpróbálja bebizonyítani, hogy ő nem csak Jon Snow.

Hirdetés

A Trónok harca színészei lassacskán elkezdik tervezgetni a sorozat utáni karrierjüket. Így tesz Észak királya is, a Jon Snowt játszó Kit Harington, aki a BBC gondozásában készült 3 részes miniszéria, a Gunpowder főszereplőjeként hangolja a közönséget a nemrég megjelent új teaserben.

Hirdetés

A Gunpowder Anglia egyik történelmi eseményét, a "lőporos összeesküvést" dolgozza majd fel. 1605. novemberében pár katolikus hívő összefog, hogy merényletben megöljék a egyházukat szankciókkal sújtó I. Jakab királyt. A Robert Catesby (Kit Harington) által vezetett összeesküvés, melyben többek között a Lordok Házát is fel akarták robbantani, csúnyán meghiúsul.

A további szereplők között ott találjuk Mark Gatisst (Sherlock, Doctor Who) Robert Cecil, Liv Tylert Ann Vaux, és Peter Mullant (A rettenthetetlen) Garnet atya szerepében. A történet egyik leghíresebb alakját, Guy Fawkest a Downton Abbey egyik fiatal sztárja, Tom Cullen alakítja majd. 

Na, ki tud majd elvonatkoztatni Jon Snowtól, ha ránéz a lázongó 17. századi Kit Haringtonra? Most őszintén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.