Hirdetés

Hivatalosan is készül a Love, Death and Robots következő évada

|

Újabb részekkel érkezik majd a díjnyertes animáció.

Hirdetés

Mi is megemlékeztünk a Netflix nagysikerű animációs szériájának, a Love, Death + Robotsnak a 3. évadáról júniusban, amely ugyan nem lett olyan jó, mint elődei, de még így is remek szórakozást nyújtott. Éppen ezért örömmel hallottuk mi is a hírt, amikor nemrég kiderült, hogy hivatalosan is zöld utat kapott a folytatás.

Hirdetés

A bejelentést a streamingszolgáltató saját Twitter-oldalán leplezte le egy hónappal azután, hogy az alkotást zsinórban harmadszor jelölték a legjobb rövid animációs széria kategóriában Emmy-díjra. A sorozat 2019-ben és 2021-ben az első két évadért egyaránt elnyerte a díjat, emellett pedig még további kilenc Emmy-t zsebelt be egyéni teljesítmények formájában.

A Love, Death and Robots egy animációs antológiasorozat, amely több műfajt - köztük vígjátékot, sci-fit és horrort - ölel fel, és a címében szereplő három elemre helyezi a hangsúlyt. A sorozatban szereplő rövidfilmek a világ minden tájáról érkező kreatív csapatoktól származnak, a fő kontrol és az összes projekt felügyelése pedig Tim Miller (Deadpool) és David Fincher kezében összpontosul.

Ti mit vártok a következő évadtól?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.