Hirdetés

Kiderülhetett a She-Hulk premierdátuma

|

Ez alapján nincs is olyan messze az új Marvel-sorozat startja.

Hirdetés

Nemrég ért véget az idei év első Marvel-sorozata, a Holdlovag, de lassan már nyakunkon a következő is a Ms. Marvel képében. De ezt követően sem vesz majd vissza a tempóból a Disney+, hiszen érkezik majd valamikor a She-Hulk is, a legújabb szivárgás szerint méghozzá már a nyáron. Több külföldi oldal is jelentette nemrég, hogy a Disney brit weboldalán, a Disney+-os Marvel-sorozatokat listázó aloldalán már a She-Hulk is megkapta a premier pontos dátumát.

Hirdetés

Azóta persze eltávolították az információt (vagyis valószínűleg az egyik szerkesztő véletlenül tette közzé az időpontot), de nem elég hamar, így jelenleg nyílt titokként kell kezelni az augusztus 17-i startot a hivatalos megerősítésig. Emellett egy rövid leírás is kikerült a szériáról:

Ebben az új vígjátéksorozatban Bruce Banner segít unokatestvérének, Jennifer Waltersnek, amikor sürgősségi vérátömlesztésre van szüksége. És hogy mi történik ezután? Bizony, megkapja az erejét is. Tatiana Maslany fogja alakítani Jennifert, aki egy szuperhősökkel kapcsolatos jogi ügyekre szakosodott ügyvéd.

A tíz részes, 30 perces epizódokból álló sztori során Ruffalón és Maslany-n kívül biztosan feltűnik még Renée Elise Goldsberry (Hamilton), Jameela Jamil és Ginger Gonzaga, valamint Tim Roth is újra magára ölti Förtelem szerepét, akit utoljára a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendájában láthattunk cameózni. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.