Hirdetés

Új hős születik a Ms. Marvel első előzetesében

|

Újabb fejezet nyílik a Marvel világában.

Hirdetés

Jó ideje tudni már, hogy a fiatal és első filmes színésznő, Iman Vellani kelti majd életre Ms. Marvelt, a Marvel Filmes Univerzum első muszlim szuperhősét a saját önálló sorozatában, ám egészen mostanáig ennél több nem derült ki a készülő projektről. A mai napon azonban a Disney megajándékozott minket az első előzetessel, amelyben a premier pontos dátumát is leleplezte.

Hirdetés

A Marvel-képregényekben sokáig Carol Danvers volt Ms. Marvel, ám miután felvette a Marvel Kapitány személyazonosságot (akit Brie Larson alakított a filmekben), Kamala Khan lépett a helyébe. Kamala egy pakisztáni felmenőkkel rendelkező New Jersey-i lány, aki a Marvel Comics első saját képregénysorozatot kapó muszlim hőse volt. Kamalának a szokásos középiskolás és szuperhősproblémák mellett bevándorló hátterével és vallásos neveltetésével is meg kell küzdenie, és eredetileg képes volt a testét és a végtagjait a kedve szerint formálni, mintha csak gumiból lenne.

Az előzetes alapján ezekből nagyon sok mindent meg is tartottak, miközben igyekeznek egy nagyon bájos, nagyon aranyos és fiatalos hangulatú kvázi felnövéstörténetet elmesélni. 

A Ms. Marvel június 8-án startol el a Disney+ kínálatában.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.