Hirdetés

Kitűzhették a rendhagyó Jóbarátok-epizód munkálatainak kezdetét

|

Hamarosan foroghat a kamera.

Hirdetés

Még tavaly februárban tudtuk meg, hogy a Warner az akkor még újonnan induló streaming platformjukra, az HBO Maxra valamilyen formában szeretné visszahozni minden idők egyik legsikeresebb szitcom-sorozatát, a Jóbarátokat. Ám éppen közvetlenül a munkálatok kezdete előtt tört ki a koronavírus-járvány, a stúdió pedig azonnal elnapolta a forgatás kezdetét, mely azóta sem indult el. Most azonban úgy tűnik, végre mozgolódás történik a projekt háza táján.

Hirdetés

A Variety ugyanis egy bennfentes forrásra hivatkozva lehozta, hogy valamikor ezen a héten vágnának bele a rendhagyó alkotás elkészítésébe a készítők, ami egy speciális beszélgetős műsor lenne, melyben a főszereplő hat karaktert játszó színész, Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és Matthew Perry arról fognak mesélni, milyen érzés volt tíz éven át dolgozni minden idők egyik legnépszerűbb sorozatának epizódjain. A stúdió ugyan még nem kommentálta a hírt, mindenesetre reméljük, hogy igaznak bizonyul.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.