Hirdetés

Érdekes képregényadaptáción dolgozik Peter Dinklage és Matt Reeves

|

Jövedelmező bevételforrássá válnak a gyerekek egy olyan világban, ahol megcsappan az emberek termékenysége.

Hirdetés

A Netflix bejelentette, hogy Matt Reeves produkciós cégével, a 6th & Idahoval, valamint Peter Dinklage-el és az ő cégével, az Estuary Filmsel közösen adaptálják a Last Sons of America című képregényt. Az alapanyogat Phillip Kennedy Johnson írta és Matthew Dow Smith (Hellboy) illusztrálta. A nem túl távoli jövőben játszódó történetben az amerikaiak képtellé váltak a fogantatásra, ezért a gyermekek világszerte értékes portékának számítanak.

Hirdetés

Főszerepben egy testvérpár, Jackie és Julian állnak, akik adoptációs ügynökökként dolgoznak Kolumbiában, ahol a családok egy szebb jövő reményében küldik gyermekeiket az Egyesült Államokba. Amikor a testvérek sarokba szorítva találják magukat Jackie elkövet egy olyan végzetes hibát, ami a fennálló világrend misztikus és sötét gyökereihez vezeti őket. Felfedezésük letaglózóbb, mint azt valaha is képzelték volna.

Peter Dinklage (Trónok harca) nem csupán producerként vesz részt az adaptáció elkészítésében, hanem Julian szerepét is ő fogja betölteni. A forgatókönyvért és a rendezésért Josh Mond elismert indie-filmes fog felelni. Sajnos ennél többet egyelőre nem lehet tudni a projektről, de rögtön szólunk, amint kiderül valami izgalmas újdonság.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.