Hirdetés

Megjöttek az első képek a Trónok harca befejező évadából

|

Felsorakozott mindenki, aki még számít.

Hirdetés

Az HBO szerencsére nem hagyja, hogy Trónok harca nélkül teljen el a tél, és a befejező évad közeledtével tizennégy vadonatúj fotót hoztak nyilvánosságra a szereplők színe-javáról, amelyek ugyan a legkisebb információmorzsát sem fedik fel a várva várt lezárásról, mégis jó látni kedvenceinket valamilyen formában az első hivatalos előzetes érkeztéig.

Hirdetés

A képeken gyakorlatilag mindenkire vethetünk egy (vagy akár több) pillantást azok közül, akiknek várhatóan szignifikáns szerepe lesz a Westeros sorsát eldöntő holtak ellen vívott háborúban. Így láthatjuk például Havas Jont (Kit Harington), Daenerys Targaryent (Emilia Clarke) vagy Cersei Lannistert (Lena Headey), egészen Sansa Starkon (Sophie Turner) és Jaime Lannisteren (Nikolaj Coster-Waldau) át Tarthi Brienne-nel (Gwendoline Christie) bezárólag. 

Mint az egy néhány héttel ezelőtt debütált kedvcsináló videóból kiderült, a Trónok harca nyolcadik évada április 14-én indul útjára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.