Hirdetés

A Spartacus egyik szereplője is felbukkan a Lucifer 5. évadában

|

Ismerős arcokból sem lesz hiány a Lucifer utolsó szezonjában.

Hirdetés

Noha a Netflix sikeresen megmentette a Lucifer sorozatot a kaszától és bemutatta a kifejezetten jól sikerült negyedik évadot, egyszer azonban minden jó véget ér: a 2020-ban érkező, 16 epizódosra tervezett ötödik szezonnal a karakter el fog búcsúzni a rajongóktól, a lezárás azonban emlékezetesnek ígérkezik. 

Hirdetés

A TV Line jelentése szerint például az 5. évadban fel fog bukkanni a Spartacus: Vér és homok sorozat egyik színésze, a Surát alakító Erin Cummings, aki az egyik megoldandó új esetben fog felbukkanni. Nem is akármilyen sztori kapcsolódik hozzá, hiszen Erin egy Mandy névre keresztelt vezető mérnököt alakít majd, aki a Mars kutatási projekt keretében kiterjesztett szimulációs tesztek során szeretné kideríteni, ki törik meg az elszigeteltség és idegen körülmények hatására. 

Cummings (a fenti képen) vendégszereplésével pedig létrejön egy mini Spartacus újraegyesülés, hiszen a Lucifer széria Mazikeenje, azaz Lesley-Ann Brandt szintén szerepelt a Vér és homokban, Naeviát formálta meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.