Hirdetés

A Lucifer kap még két bónusz epizódot

|

A sorozatnak annyi, de könnyeinket legalább két extra résszel itathatjuk fel.

Hirdetés

Hiába mozgósította a rajongókat a Lucifert alakító Tom Ellis, egyre valószínűtlenebb, hogy egy másik csatorna átvegye a sorozatot és elkészítse a 4. évadot miután a Fox kaszálta a szériát. Csekélyke vigaszként május 28-án érkezik még két bónusz epizód, amelyek eredetileg a következő évad részei lettek volna.

Hirdetés

Az első epizód a "Boo Normal" címet viseli és Charlyne Yi (Paper Heart) fog vendégszerepelni benne Ella barátjaként, aki ráadásul lehet, hogy egy szellem is. Eközben a csapat egy gyerekpszichológus meggyilkolása ügyében nyomoz.

Ezt követően érkezik a "Once Upon a Time" című epizód, amiben Lucifer anyja egy olyan alternatív dimenziót teremt, amiben Lucifer sosem találkozott Chloéval és szabad döntése van az élete alakításában.

Legjobb tudomásunk szerint ez a két bónusz epizód fogja zárni a 2016-ban útjára indult Lucifert, ami három évadot élt meg a Foxon. A sorozat a pokolra ráunt ördögöt követte nyomon, aki Los Angelesben igyekezte szórakoztatni magát, részben azzal, hogy egy gyilkosságügyi nyomozó tanácsadójának szegődött.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.