Hirdetés

Ekkor folytatódik szinkronosan a Lucifer

|

Megtudtuk, hogy mikor fog visszatérni a Lucifer a magyar tévéképernyőkre. Már nem kell sokat várni rá.

Hirdetés

Az ördögien szórakoztató Lucifer megállíthatatlanul menetel előre a harmadik évaddal, amelyet a külföldi rajongók már tavaly október óta követhetnek, de most, pár hónappal később mi is csatlakozhatunk hozzájuk, hiszen a sorozat hamarosan szinkronosan is folytatódik.

Hirdetés

A hivatalos információk szerint a Lucifer 3. évada április 3-tól jön a VIASAT3-ra, minden kedden, 21:00 órától dupla epizódban élvezhetjük majd Tom Ellis játékát és az őt megszólaltató Kárpáti Levente nagyszerű szinkronját a magyar változatot készítő SDI Media Hungary-nek és Dezsőffy Rajz Katalinnak köszönhetően (utóbbival interjút is készítettünk két éve a Lucifer kapcsán is). 

A Lucifer legújabb szezonjának egyik különlegessége egy új szereplő, egy bizonyos Marcus Pierce lesz, akit a Smallville sorozatból ismert Tom Welling alakít: karaktere egy tökéletes rendőrhadnagy, aki sokban hasonlít Luciferhez, hiszen sármos és karizmatikus, így amikor ráhajt Chloéra (Lauren German), akkor Luciferből előbújik az ördög. 

A Lucifer tehát április 3-tól, 21:00-kor tér vissza a VIASAT3-ra a 3. évaddal.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.