Hirdetés

Így néz ki az új Magnum

|

De a Tom Selleck nevével fémjelzett sorozat rajongói nem örülnek neki.

Hirdetés

Tom Selleck kultikus sorozata, a Magnum sem úszta meg a rebootolást, azonban az új széria a színész áldásával készült el a Hawaii Five-O showrunnereinek írásában, a CBS számára - de az sem elhanyagolható részlet, hogy a pilotot Justin Lin (Star Trek: Mindenen túl, Halálos iramban filmek) rendezte. 

Hirdetés

Az új Magnum P.I. sorozat sztorija Thomas Magnumra (Jay Hernandez), egy Afganisztánból hazatért és kitüntetett ex-Navy SEAL-es katonára fókuszál, aki magánnyomozóként kamatoztatja képességeit két veterán társa, Theodore "TC" Calvin (Stephen Hill) és Orville "Rick" Wright (Zachary Knighton), valamint Juliet Higgins (Perdita Weeks) segítségével. Már az sok régi rajongónál kiverte a biztosítékot, hogy Higgins nemét megváltoztatták az eredetihez képest, azonban a sorozat hivatalos Twitterjére kikerült első fotó az új Magnumról még nagyobb vihart kavart a tűzpiros Ferrari és a pálmafás háttér ellenére. Íme a fotó: 

A legtöbben természetesen Selleck legendás bajszát hiányolják a főszerepet elvállaló Jay Hernandez (Suicide Squad, Botrány, Bright) arcáról, de azt azért tegyük hozzá, hogy fogalmunk sincs róla, hogy az első évad során növeszteni fog-e egyet. A sorozat premierje az ősszel várható, adjuk meg az esélyt neki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.