Hirdetés

Mark Hamill bejelentkezett a Vaják második évadára

|

A messzi-messzi galaxis után egy szörnyekkel teli kontinenst fedezne fel a színész.

Hirdetés

A Vaják első évada igencsak népszerű lett a rajongók körében, ami örömöt csal a Netflix arcára is annak fényében, hogy már a premier előtt berendelték a második szezont. A folytatásban még több szörny kerül lekaszabolásra, de ami még ennél is fontosabb az az, hogy Geralt és Ciri apa-lánya kapcsolata is terítékre kerül, melynek a vaják otthona, Kaer Morhen ad színteret. Itt további szörnyvadászokkal ismerkedhetnek majd meg a nézők, köztük Vesemirrel, aki az ifjú vajákok mentora.

Hirdetés

Kevés panaszunk lehetett a szereplőválogatást illetően az első évad során, így reméljük, hogy a jövőben is jól sikerül kiválasztani a főbb karakterek megformálóit. Az sem nagy baj, ha egyenesen házhoz jönnek, így nem lehet elmenni amellett, hogy Mark Hamill már másodjára mutat érdeklődést Vesemir szerepe iránt. Korábban egy Comic-Conos beszélgetés során javasolta magát, amikor szóba került a karakter, most pedig egy Twitter posztra reagálva mondta sejtelmesen azt, hogy ugyan még nem keresték, de igazán felhívhatnák az ügynökét. Hamill válaszára azóta a Vaják showrunnere, Lauren S. Hissrich is reagált, de sajnos csupán egy emojival, így csak reménykedni tudunk abban, hogy valami elindult a háttérben.

v

A Vaják második évadának előkészületei jelenleg is zajlanak, hogy minden készen álljon a tavasszal induló forgatásra. Egyelőre nem tudjuk, hogy megtalálták-e már Vesemir megformálóját, de Hamillen mindenképpen érdemes elgondolkodni. Addig is álljon itt egy rajongói grafika Hamillről a szerepben, Bosslogic elképzelésében. Ti mit gondoltok, illene rá Vesemir karaktere vagy jobb lenne, ha valaki mást találnának a sorozat készítői?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.