Hirdetés

A Marvel nem kért Donald Glover Deadpool sorozatából

|

Az FX vezetője szerint nem ők, hanem a Marvel kukázta a készülőben lévő animációs Deadpool sorozatot.

Hirdetés

Nagy reményeket fűztünk Donald Glover Deadpool sorozatához, ám a látszólag jól haladó projektet végül márciusban elvetették. Az okok máig tisztázatlanok, de most legalább az kiderült, hogy nem az FX csatorna kaszálta el a sorozatot, hanem egyenesen a Marvel.

Hirdetés

Mindezt John Landgraf, az FX vezérigazgatója mondta el, aki szerint a Marvelnek egyszerűen nem kellett abból, amin az Atlanta alkotója és testvére, Stephen Glover ügyködtek.

"Szerintem a Marvel újra fogja éleszteni valamikor. Az ő birtokukban van és ők rendelkeznek afelett, hogy készülhet-e felnőtteknek szánt sorozat X-Men karakterekről, vagy jelen esetben Deadpoolról. Nem kértek abból a sorozatból, amit Donald és Stephen [Glover] írtak. Mi szívesen bemutattuk volna a sorozatot, de nem rajtunk állt a döntés. Amikor a Marvel úgy döntött, hogy mégsem készülhet el, akkor mi is és Donaldék is mentek tovább a saját útjukon. Most már csak a Marvelen múlik, hogy felkérnek-e valakit arra, hogy készítsen el nekik egy különböző sorozatot."

Noha Glover hivatalosan sosem kommentálta az eseten, burkoltan többször is bírálta a Marvelt a döntésük miatt. Nagyon sajnáljuk, hogy nem érhetett be ez a sorozat, de azért reméljük, hogy a stúdió nem mondott még le teljesen arról, hogy Deadpool animációs sorozatot kapjon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.