Hirdetés

Még véget sem ért, a csatorna máris elkaszálta az Y: Az utolsó férfi sorozatot

|

A széria showrunnere azonban nem látja ennyire borúsan a kialakult helyzetet.

Hirdetés

A Brian K. Vaughn azonos című képregénye alapján készült Y: Az utolsó férfi sorozat utolsó epizódjai még nem is kerültek adásba, azonban a sorozatot gyártó FX-nél úgy néz ki, hogy máris elkaszálták az egyébként rendkívül érdekes alapkoncepcióval rendelkező szériát. Aki esetleg nem ismerné, az Y-ben egyik pillanatról a másikra minden férfi egyszerűen meghal, és csak a nők maradnak életben. Egészen addig reménytelen a helyzet és a jövőkép, ameddig fel nem bukkan Yorick Brown, az utolsó férfi a Földön.

Hirdetés

A szomorú hírről a sorozat showrunnere, Eliza Clark számolt be a Twitteren, ahol elmondta, hogy a történtek ellenére rendkívül hálás az FX-nek és a show-n dolgozó összes kreatív szakembernek. Posztjában emellett reményét fejezte ki az iránt, hogy az Y: Az utolsó férfinek lehetősége lesz folytatódni egy másik csatorna vagy éppenséggel egy konkurens streamingszolgáltatónak hála.   

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.