Hirdetés

Előzetest kapott az Y: Az utolsó férfi alapján készült sorozat

|

Idén sulikezdéskor bele is vághatunk ebbe a posztapokaliptikus világba.

Hirdetés

Aki otthonosan mozog a képregények műfajában, egészen biztosan szembetalálkozott már a Vertigo kiadónál 2002 és 2008 között futott Y: Az utolsó férfival. Ez a képregénysorozat egy nem akármilyen apokaliptikus jövőbe kalauzol el minket, hiszen hasonlóan az HBO egyik szériájához, A hátrahagyottakhoz, ez sem egy atomrobbanás vagy egy zombivírus köré fókuszálódott. A Y-nál egyik pillanatról a másikra minden férfi egyszerűen meghal, és csak a nők maradnak életben. Egészen addig reménytelen a helyzet és a jövőkép, ameddig fel nem bukkan Yorick Brown, az utolsó férfi a Földön.

Hirdetés

Ebből készített sorozat az FX, amihez a minap meg is jelent az első hivatalos előzetes. Yorickot a Warcraft: A kezdetek, a Snowden vagy éppen A könyvtolvaj mozikból megismert Ben Schnetzer fogja játszani, mellette pedig olyan női színészek fognak felbukkanni, mint Diane Lane (Agymanók), Olivia Thirlby (Dredd) vagy éppen Jennifer Wigmore (A kijelölt túlélő). Az Y: Az utolsó férfi a Hulu FX csatornáján fog debütálni idén szeptember 13-án, hazai bemutatóról, sajnos, még nem esett szó.

Ti olvastátok anno az eredeti képregényeket?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.