Hirdetés

Megérkezett A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi hosszabb előzetese

|

Látványos, és jóval bővebb betekintést kaptunk A Gyűrűk Ura sorozat történetébe, mint legutóbb.

Hirdetés

Februárban kaptuk meg az első előzetest az Amazon régóta várt A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozatához, így éppen időszerű volt már, hogy újra mozgásban lássuk Középföldét. A streamingszolgáltató szerencsére nem húzta tovább a rajongókat, és nemrég közzétett egy vadiúj, két és fél perces előzetest.

Hirdetés

A széria több ezer évvel Peter Jackson A Gyűrűk Ura-trilógiájának eseményei előtt játszódik. A Másodkor történéseibe nyerhetünk majd bepillantást, és többek között a hatalom gyűrűinek kovácsolásának történetét követhetjük nyomon, amelyek lehetővé tették Szauronnak, hogy megvesse lábát Középföldén. Az előzetes néhány olyan birodalmat is megmutat, amelyek a nyolcrészes első etap során már biztosan felbukkannak: a tündék uralta Lindont és Eregiont, a törpök lakta Khazad-dûmot, a Délvidéket, az Északi pusztaságokat, a Háborgó Tengert és Númenor királyságát is.

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi szeptember 2-án startol az Amazon Prime felületén. Ti várjátok már?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.