Hirdetés

Megérkezett az első kép az Így jártam apátokkal főszereplőiről

|

Új felállás, régi formula.

Hirdetés

Meglehetősen gyorsan készül a nagy sikerű szitcom-sorozat, az Így jártam anyátokkal spin-off-ja, az Így jártam apátokkal (How I Met Your Father), hiszen idén áprilisban jelentette be a széria érkezését a Hulu streamingszolgáltató, nyáron a főszereplők kilétére is fény derült, nemrég pedig az első hivatalos fotó is megérkezett a karakterekről.

Hirdetés

A képen a hat színészt láthatjuk, úgy mint Chris Lowell-t (Veronica Mars), Francia Raisát (Grown-ish), Tom Ainsley-t (The Royals), Tien Trant (Űrhadosztály), Suraj Sharmát (Pi élete) valamint a főszereplő Sophie-t alakító Hilary Duffot, aki meséli majd a gyerekeinek, hogy miként találkozott az apjukkal. 

A premier pontos dátuma továbbra sem ismert, de valamikor 2022-ben lehet rá számítani a Hulu felületén.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.