Hirdetés

Megérkeztek az első fotók a Trónok harca előzménysorozatról

|

Bemutatkozik a Targaryen-dinasztia.

Hirdetés

Alig egy hete csak, hogy elstartolt a Trónok harca előzményeit bemutatni hivatott spin-off széria, a House of the Dragon munkálatai, de az HBO jóvoltából már meg is érkeztek az első hivatalos fotók a forgatásról, amelyen a történet főszereplőit figyelhetjük meg.

Az új képeken feltűnik Matt Smith, mint Daemon Targaryen herceg és Emma D'Arcy, mint Rhaenyra Targaryen hercegnő, Steve Toussaint Lord Corlys Velaryon (vagy más néven A Tengeri Kígyó) képében, valamint Olivia Cooke és Rhys Ifans, mint Alicent és Otto Hightower. 

Hirdetés

A széria a Targaryen-ház felemelkedését, illetve bukását mutatja be a rajongóknak, amely cirka háromszáz évvel A tűz és jég dala történései előtt játszódik majd.

Ezen kívül rövid ismertetőket is kaptunk a karakterekről:

Rhaenyra Targaryen hercegnő: A király elsőszülött gyermeke, tiszta vérű valyr, és sárkánylovas. Sokan azt mondanák, hogy Rhaenyrának mindene megvan, ám egy valami hiányzik belőle: nem férfinak született.

Daemon Targaryen herceg: Viserys király öccse és egyben a trónörökös. Páratlan harcos és sárkánylovas, aki a sárkányok valódi vérét birtokolja. De az a mondás tartja, hogy minden alkalommal, amikor egy Targaryen születik, az istenek levegőbe dobnak egy érmét...

Lord Corlys Velaryon, "A Tengeri Kígyó": A Velaryon-ház ura, ami legalább olyan ősi valíriai vérvonal, mint a Targaryen-házé. Westeros történelmének leghíresebb tengeri kalandoraként Lord Corlys háza még a Lannisterek gazdagságán is túltesz, és egyben ő rendelkezik a világ legnagyobb hadiflottájával.

Otto Hightower: A Király Segítője, aki hűségesen és odaadóan szolgálja mind királyát, mind  pedig saját birodalmát. Hamarosan azonban rádöbben, hogy a Hét Királyságra a legnagyobb veszélyt a király testvére, Daemon, és a trónörökösként betöltött pozíciója jelenti.

Alicent Hightower: Otto Hightower lánya, a Hét Királyság legbájosabb nője. A Királyvárban található Vörös toronyban nevelkedett, közel a királyhoz és a legbelső körhöz; éles politikai érzékkel rendelkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.