Hirdetés

Mégis folytatódhat a Dexter: Új Vér?

|

A limitált szériaként visszatérő Dexter showrunnere, Clyde Phillips akár nyitott is lenne egy új évadra.

Hirdetés

Vasárnap véget ért a hamvaiból feltámadt Dexter. Az Új Vér alcímmel rendelkező limitált széria az eddigi híresztelések alapján nemcsak kritikailag, hanem nézettségi adatok terén is nagyot szólt. Azt már a debütálás előtt leszögezte Clyde Phillips, a széria showrunnere, hogy egy évadban gondolkodnak, azonban egy új, Collidernek adott interjújában már a nyitottságáról vallott a folytatást illetően.

Hirdetés

Phillips a következőket mondta: 

"Igazából ez a Showtime (a csatorna) döntése. És ha már erről beszélünk, ha felhívnának azzal, hogy ezt a sorozatot az egyik nagy értékükként látják… És itt halkan megjegyzem, hogy szerintem a Dexter a legnagyobb értékük. Szóval, hogy ha felhívnának, hogy akarnak Harrisonról egy sorozatot, és érdekelne-e, akkor mint ahogy a Dexter reboot esetében is történt, minden más projektet ott hagynék, hogy ezt elkészíthessem."

Phillips tehát 180 fokos fordulatot véve feldobta a labdát a Showtime-nak. Most már csak az a kérdés, hogy megkockáztatnák-e a folytatást, vagy megelégszenek azzal, hogy a botrányosra sikeredett nyolcadik évad után végre méltó lezárást kapott kedvenc sorozatgyilkosunk története. Az Új Vérről hamarosan kritikával is jelentkezünk, de addig is, lehetőleg spoilermentesen nyilatkozzatok, hogy ti örülnétek-e az Új Vér folytatásának?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.