Hirdetés

Még egy kedvcsinálót kapott a Dexter új évada

|

A múlt elől még mindenki kedvenc sorozatgyilkosa sem futhat el.

Hirdetés

Kevesebb mint két hónap van már csak hátra a november 7-i új Dexter-évad premierig, amikor végre talán megkaphatja annak a rengeteg rajongónak a többsége azt a lezárást, melyet a rossz emlékű nyolcadik szezon nem tudott megadni. Az első trailer felélesztette többségünkben a nosztalgiafaktort, a legújabb ízelítő pedig csak fokozza ezt az érzést, és egyben egyre kíváncsibbá is tesz minket, hogyan fog elsülni ez az ikonikus újjáélesztés.

Hirdetés

Az új két és fél perces előzetesből kiderül, hogy Dexter Morgan (Michael C. Hall) most már Jim Lindsayként tengeti mindennapjait a New York államban található Iron Lake-ben, ahol a közösség szeretetét élvezi. Hogy a mindennapi izgalom megmaradjon az életében, a helyi rendőrfőnökkel ápol szerelmi viszonyt, ami természetesen azt is elősegíti, hogy kedvenc sorozatgyilkosunk ne maradjon le a bonyolultabb, véresebb ügyekről. Amikor pedig fiatalkorúak tűnnek el a környékről, akkor már Dexter sem tudja türtőztetni a valódi ösztöneit.

Hogy még tovább komplikálják a helyzetet, a trailer végén még Harrison, azaz Dexter fia is felbukkan a városban (aki így talán potenciális áldozatává válhat a környéken tomboló gyilkosnak?), míg a nyolcadik évadban elhalálozott Deb (Jennifer Carpenter) mintha a mostohaapát, Harry Morgant (James Remar) váltaná fel, aki egyfajta lelkiismeretként fogja kísérteni Dextert.

A Dexter: New Blood készítői kitartanak amellett, hogy egy kerek történetet fognak elmesélni 10 epizódban, aminek hatására remélhetőleg Dexter és a rajongók lelke is nyugalomra lel. Ti várjátok már a premiert?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.