Hirdetés

Megtalálták a She-Hulk főgonoszát

|

És már azt is tudjuk, hogy melyik karaktert alakítja.

Hirdetés

Jelenleg is gőzerővel folyik a Disney+-ra készülő She-Hulk sorozat munkálatai Georgiában, hogy a tervezett jövő évi bemutatóra rendben elkészüljön. És bár a történetről továbbra sem tudni semmit, egy casting hírnek köszönhetően nemrég kiderült, hogy ki lesz a főgonosz.

Hirdetés

Több, egymástól független forrás ugyanis a napokban megerősítette a hírt, hogy az Emmy-díjas Tatiana Maslany által megformált címszereplő ellenlábasát Jameela Jamil (The Good Place) alakítja majd, aki She-Hulk egyik ősrégi nemezisének, Titaniának bújik a bőrébe.

A tíz részes, 30 perces epizódokból álló sztori során már biztosan feltűnik fontosabb szerepben Renée Elise Goldsberry (Hamilton) és Ginger Gonzaga, rajtuk kívül pedig Mark Ruffalo is visszatér, mint Hulk, valamint sokak legnagyobb örömére Tim Roth is újra magára ölti Förtelem szerepét, akit utoljára a 2008-as A hihetetlen Hulk-ban láthattunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.