Hirdetés

Megtalálták az animációs Tomb Raider-sorozat főszereplőjét

|

Kezd körvonalazódni a projekt.

Hirdetés

Év elején jelentette be a Netflix, hogy a Legendary Televisionnel közösen egy animációs sorozatot terveznek készíteni a nagy népszerűségnek örvendő Tomb Raider franchise világában, amelynek cselekménye a legutóbbi videojátékos trilógia, azaz a Shadow of the Tomb Raider történései után fog játszódni, ám a projekt háza tája felől azóta síri csend honolt. 

Hirdetés

A minap azonban végre friss hírekkel jelentkezett a streamingszolgáltató, hiszen bejelentették, hogy ki lesz az új Lara Croft. Mint az kiderült, Angelina Jolie, Alicia Vikander, és Camilla Luddington után (aki a Square Enix reboot trilógiájában szolgáltatta a hangját a karakternek) ezúttal a Marvel filmek Peggy Cartere, azaz Hayley Atwell bújhat majd a népszerű kalandor nő bőrébe - legalábbis szinkron tekintetében. 

Hogy pontosan mikor is érkezik majd a sorozat, az továbbra is rejtély, de annyi még biztos, hogy az elkészülésben szerepet játszik majd A Vaják előzménysorozaton, a Blood Originen dolgozó Tasha Huo, aki forgatókönyvíróként és vezető producerként vesz részt benne. Ti várjátok a szériát?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.