Hirdetés

Megtalálták, ki lesz a Doctor Who új Doktora

|

A Szexoktatás sztárja lesz a 14. Doktor.

Hirdetés

A BBC a mai napon végre felfedte, hogy ki veszi át az idén leköszönő Jodie Whittaker 13. Doktorától a stafétát. A csatorna hosszas keresgélés és megannyi meghallgatás után arra jutott, hogy a választásuk a Szexoktatás Eric Effiongjaként berobbant fiatal színészére, a 29 éves Ncuti Gatwára esett.

Hirdetés

A BBC még 2021 nyarán jelentette be, hogy Whittaker, valamint a sorozat elmúlt két évadának történetéért felelős személye, Chris Chibnall is távozik a szebb napokat is megélt sci-fi szériából a 13. etap után, amely papíron már véget ért, de még egy különkiadás hátra van. Ez a tervek szerint valamikor 2022 őszén kerül adásba, és ebben köszön le végleg Whittaker Doktora (és mutatkozik be valószínűleg az új reinkarnáció Gatwa képében). A színész így nyilatkozott az ikonikus szerepről:

Nem tudom szavakba önteni, hogy mit is érzek pontosan. Egyszerre mélyen megtisztelő, izgalmas, és félelmetes is ez a lehetőség. Ez a szerep és a sorozat rengeteg mindenkinek jelent sokat világszerte, beleértve magamat is, és az összes hihetetlenül tehetséges elődöm a lehető legnagyobb odafigyeléssel kezelte idáig ezt az egyedülálló felelősséget és kiváltságot. Minden erőmmel azon leszek, hogy én is ezt az utat járjam be. Russell T. Davies (a régi-új showrunner - a szerk.) majdnem olyan ikonikus, mint maga a Doktor, és az, hogy most vele dolgozhatok, egy valóra vált álom. 

A visszatérő Russell T. Davies showrunner - akinek a sorozat 2005-ös újjáélesztését köszönhetjük, és ő felügyelte a sorozatot a Christopher Eccleston (Kilencedik Doktor) és David Tennant (Tizedik Doktor) évadokban - is megszólalt a bejelentés kapcsán:

A jövő itt van, méghozzá Ncuti képében! Azonnal elkápráztatott minket tehetségével, rögtön megragadta a Doktor lényegét, és pillanatok alatt birtokba vette azokat a TARDIS-kulcsokat. Megtiszteltetés lesz vele dolgozni, és már alig várom, hogy elkezdhessem. Biztos vagyok benne, hogy többet szeretnétek megtudni, de ennek most még nincs itt az ideje, hiszen a csodálatos Jodie epikus fináléja még várat magára. De megígérem a Doctor Who rajongóknak: 2023 látványos lesz!

Ti örültök ennek a színészválasztásnak?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.