Hirdetés

Megvan, hogy ki lesz a Fekete Párduc-sorozat egyik főszereplője

|

Bár egyelőre nem tudni, hogy pontosan melyik projektről van szó.

Hirdetés

Még február elején derült ki a hír, hogy a Marvel sorozatot tervez készíteni a Disney+-ra Wakanda királyságáról, amely tovább bővítené a Fekete Párducban megismert világot, ám erről idáig nem sok mindent lehetett hallani. Most azonban úgy tűnik, hogy megtalálhatták az első főszereplőt a történethez, de egyelőre nem tiszta még, hogy pontosan milyen projektről is van szó. 

Hirdetés

Több, egymástól független forrás is arról számolt be a napokban, hogy a The Walking Dead sorozat Michonne-jaként ismertté vált Danai Gurira kapta meg az egyelőre cím nélküli eredet spin-off sorozat főszerepét. Gurira először a 2018-as Fekete Párducban játszotta el a wakandai harcosnő, Okoye karakterét, ám feltűnt a Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték folyamán is.

A hírekből azonban nem derült ki, hogy ez a szerep ténylegesen a fentebb említett Wakanda-sorozatra értendő, vagy attól függetlenül készül egy másik projekt is, ami a Dora Milaje nevezetű királyi testőrség vezetőjére fókuszál majd, de valószínűleg hamarosan ez is tisztázásra kerül a stúdió által.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.