Hirdetés

Wakanda sorozat készül a Disney+-ra

|

Tovább bővül a Fekete Párduc és a Marvel világa.

Hirdetés

Chadwick Boseman sajnálatos halálával kicsit elcsúszott a Fekete Párduc 2. része, hiszen a film csak 2022 júliusában érkezik a mozikba, melynek forgatása idén nyáron kezdődhet meg, ha minden jól alakul. Ám a Disney nem szeretné ennyiben hagyni Wakanda világát, ezért nemrég bejelentették, hogy egy önálló sorozatot kap a fiktív királyság.

Hirdetés

A széria a Disney+-ra érkezik majd, méghozzá a Fekete Párduc író-rendezőjétől, Ryan Cooglertől, akinek cégével, a Proximity Mediával egy 5 évre szóló exkluzív televíziós szerződést kötött az Egeres Cég. A rendező emellett azt is elárulta, hogy több, a Marvel Moziverzumhoz tartozó projekten is dolgozik, de ezekről további információt jelenleg még nem mondhatott el. Bob Iger, a The Walt Disney Company ügyvezető elnöke így nyilatkozott a bejelentés kapcsán:

Ryan Coogler egyedülálló történetmesélő, akinek látásmódja generációja egyik kiemelkedő filmrendezőjévé tette. Ryan a Fekete Párduccal egy úttörő történetet és ikonikus karaktert hívott életre emlékezetes és időt álló módon, egy vízválasztó kulturális pillanatot teremtve vele. Izgatottak vagyunk, hogy tovább mélyíthetjük kapcsolatunkat, és alig várjuk, hogy újabb nagyszerű történeteket meséljünk el Ryannel és csapatával.

Ti örültök a sorozat érkezésének? Érdekel titeket egy ilyen történet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.