Hirdetés

Meryl Streep is szerepelni fog a Hatalmas kis hazugságok folytatásában

|

A Hatalmas kis hazugságok volt a tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése. A parádés szereposztással készült sorozat folytatása pedig egy igazi nagyágyút igazolt.

Hirdetés

A Liane Moriarty azonos című regénye alapján készült hét részes első évadban a főszerepeket Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley és Alexander Skarsgard alakították. A parádés szereposztásból nem mindenki tér vissza az új évadra, de a készítők gondoskodnak arról, hogy színészóriásokban ne legyen hiány.

Hirdetés

A folytatásra ugyanis csatlakozik a sorozathoz a többszörös Oscar-díjas színésznő, Meryl Streep, aki az Alexander Skarsgard alakította Perry édesanyját játssza majd. Bár a Hatalmas kis hazugságok eredetileg minisorozatnak készült, teljesen feldolgozták a könyvet és lezárták a történetet, a rajongók legnagyobb örömére az HBO zöld utat adott a folytatásnak.

A szintén hét részből álló második etapot újfent David E. Kelley jegyzi majd, a rendező azonban nem Jean-Marc Vallée (Mielőtt meghaltam, Vadon), hanem Andrea Arnold (Akvárium) lesz. Vallée azonban nem távozik a produkcióból, producerként ugyanis rész vesz a munkálatokban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.