Hirdetés

Metropolis - sorozat készül a város Superman előtti életéről

|

A DC és a Warner Bros. idén induló streaming platformja újabb szériával erősít: egy Superman előzménysorozatot kapunk a Metropolis képében.

Hirdetés

Tavaly novemberben számoltunk be róla, hogy a Titans és Young Justice sorozatok mellett Harley Quinn is saját animációs sorozatot kap, exkluzívan a DC digitális szolgáltatásának keretében, azonban nem csak ennyi saját gyártású tartalommal készülnek csak a rengeteg potenciállal bíró platformra. 

Hirdetés

Most a Warner Bros. és a DC Entertainment bejelentették, hogy Metropolis címmel élőszereplős sorozatot készítenek a városról, méghozzá arra az időszakra koncentrálva, amikor Superman még nem érkezett meg. A sztori szerint Lois Lane és Lex Luthor kalandjait követhetjük majd figyelemmel, akik a tudomány világát kutatva próbálják meg feltárni a város sötét és bizarr titkait. 

A 13 epizódosra tervezett sorozat forgatása még idén megkezdődik, a premierre pedig 2019-ben számíthatunk. A Metropolis executive producerei a Gothamen is dolgozó John Stephens és Danny Cannon, akik az írói feladatokat is ellátják, sőt Cannon rendezi is a pilotot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.