Hirdetés

Saját animációs sorozatot kap Harley Quinn

|

Ahogyan a Titans és a Young Justice sorozatok, úgy Harley Quinn korhatáros animációs szériája is a DC digitális szolgáltatásának exkluzivitásában mutatkozhat majd be.

Hirdetés

Ha valamit imádtunk a Suicide Squadban, akkor az egyértelműen Margot Robbie szexisen dilis (vagy dilisen szexi?) karaktere, Harley Quinn volt, aki nem tudott meglenni kedvenc Puddin'-ja, Joker nélkül. A jövőben várhatóan több projektben is visszatér majd a színésznő, amelyek közül a legújabb értesülések alapján egy szinkronszerep lesz.

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint a DC Comics-nak és a Warner Bros. Animationnak köszönhetően a kifejezetten a DC digitális szolgáltatására készül egy Harley Quinn animációs sorozat is, amelyből 26, egyenként félórás epizódot rendeltek be, ráadásul korhatáros mókára számíthatunk. A karakter hangját várhatóan Robbie kölcsönzi majd. Az a terv, hogy Quinnen kívül számos más DC-gonosz és hős is fel fog bukkanni a szériában, például Poison Ivy. Az animációs sorozat producerei és egyben írói Justin Halpern, Patrick Schumacher és Dean Lorey (Apa-csata, Túlélni Jacket) lettek, akik Gotham City bűnkirálynőjének akarják megtenni Harley-t. Már van is egy koncepciós rajzunk hozzá.

A DC digitális szolgáltatásának nem ez lesz az egyetlen nagyágyúja, hiszen az élőszereplős Titans sorozatot és a Young Justice folytatását is ennek köszönhetően láthatjuk majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.