Hirdetés

Michael B. Jordannel készül a következő Superman-projekt

|

Sorozat formájában érkezik majd az alkotás.

Hirdetés

Még májusban jöttek az első hírek afelől, hogy a Warner rebootolni készül Superman karakterét a filmvásznon, méghozzá Henry Cavill nélkül, egy fekete színésszel a főszerepben. Ugyan azóta csend honol a film körül, a minap azonban kiderült, hogy készülőben van egy másik hasonló projekt is, kicsit más formátumban.

Hirdetés

A Collider bennfentes információkra hivatkozva ugyanis megtudta, hogy Michael B. Jordan saját produkciós cége, az Outlier Society is készít egy Superman-történetet a képregényekből ismert Val-Zod karakterével a középpontban, méghozzá limitált sorozat formájában az HBO Max streamingszolgáltatóra. A színész már biztos, hogy a producere lesz a szériának, és állítólag csak idő kérdése, hogy mikor jelentik be őt, mint a történet főszereplőjét.

A hírből ezen felül kiderült, hogy ez a projekt nem egyenlő a fent említett filmprojekttel, ami ettől a sorozattól függetlenül is készül J. J. Abrams Bad Robot nevű cégének felügyeletével és Ta-Nehisi Coates forgatókönyvíróval a fedélzeten.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.