Hirdetés

Minden fontosabb karakter feltűnik a Stranger Things 4. évadának új képein

|

És még a Stranger Things nagy visszatérője is tiszteletét teszi.

Hirdetés

Egyre inkább kezd felpörögni a Netflix egyik legnagyobb durranásának, a Stranger Things következő évadának a marketingje, hiszen azok után, hogy nemrég kiderült a 4. etap premierjének időpontja, most vadiúj képek érkeztek a szériáról. A visszatérés pedig már lassan tényleg itt van a sarkon, szóval csak idő kérdése, hogy befusson az első előzetes is.

Hirdetés

A képeken minden fontosabb szereplő tiszteletét teszi, úgy mint Steve (Joe Keery), Nancy (Natalia Dyer), Robin (Maya Hawke), Jonathan (Charlie Heaton), Joyce (Winona Ryder), Murray (Brett Gelman), Hopper (David Harbour), Dustin (Gaten Matarazzo), Lucas (Caleb McLaughlin), Max (Sadie Sink), Erica (Priah Ferguson), Eleven (Millie Bobby Brown), Mike (Finn Wolfhard) és persze Will (Noah Schnapp). Rajtuk kívül pedig két új karakter is feltűnik: Joseph Quinn mint Eddie Munson, és Eduardo Franco mint Argyle. Előbbi egy D&D klub elnöke, utóbbi pedig Jonathan új barátja lesz.

A Stranger Things 4. évada a hírek szerint hat hónappal az előző évad után veszi fel a fonalat. A csapat immáron külön utakon jár, miután a Byers-család és Tizenegy elmentek Hawkinsból. A középiskolába való beilleszkedés nehézségei közben azonban egy új és rémisztő természetfeletti fenyegetés bukkan fel, amely olyan hátborzongató rejtélyt tartogat, amelynek megoldása esetén hőseink végre leszámolhatnak Tótágassal egyszer és mindenkorra.

A Stranger Things 4. évada rendhagyó módon két részletben debütál idén a Netflixen: az első fele május 27-én, míg a második július 1-jén.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.