Hirdetés

Mortal Kombat spin-off sorozat érkezhet az HBO Maxra

|

A hírek szerint a spin-offok új karakterek bemutatására és felvezetésére szolgálnának.

Hirdetés

Akármi is legyen a véleményünk az idei Mortal Kombat rebootról, egy valamiben egyöntetű véleménye lehet a fanyalgóknak és a dicsőítőknek is: egy film rettentően kevés, hogy bemutassa a Mortal Kombat játékok történetét és világát. Talán a Warner Bros.-nál is erre jöttek rá, ugyanis a napokban spin-off sorozat(ok)ról kezdtek el pusmogni. A Warner ezzel a Mortal Kombat játékokból ismert, de a filmben be nem mutatott karakterekre (ezekből azért van jó pár még) fókuszálna, megalapozva ismeretségüket a potenciális folytatásokra.

Hirdetés

Bár a második részt hivatalosan még nem jelentették be, az mégis bizakodásra ad okot, hogy Joe Taslim Sub-Zeróját több filmre íratták alá, tehát a kreatív stáb mindenképp hosszú távon tervezett a projekttel. Miután a Mortal Kombat nagyot szólt az HBO Maxon, látszólag kikövezett út mutat a folytatás irányába. A mostani spin-offokról szóló pletykák pedig még inkább azt mutatják, hogy a Warner Bros. részéről csak idő kérdése a rábólintás a folytatásra.

Amennyiben tényleg megvalósul a spin-off sorozat, ti milyen karaktereket látnátok szívesen a játékokból?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.