Hirdetés

Most Henry Cavill sérülése akasztotta meg a Vaják forgatását

|

Még ha minden kamerát ezúttal nem is kellett leállítani, de újabb akadályba ütközött a Vaják 2. évadának produkciója.

Hirdetés

A járvány miatti megbetegedések és korlátozások már eddig is többször keresztbe tettek a Vaják stábjának és úgy tűnik, hogy a forgatás vége felé közeledve sem mentesültek a csapásoktól. Most a főszereplőt alakító Henry Cavill szedett össze egy olyan sérülést, amivel nem tud kamerák elé állni.

Hirdetés

A beszámolók alapján 6 méter magasan, egy fák közé kiépített kötélpályán, vagy egy ahhoz hasonló szerkezeten lépett rosszul a színész. Szerencsére nem a mélybe zuhant (ettől eleve védte egy biztonsági hám), hanem egy óvatlan lépés hatására meghúzhatott egy izomszalagot, ami kellemetlen fájdalommal járt. Mentőt végül nem kellett hívni hozzá, de a stáb orvosa azt javasolta, hogy néhány napig semmiképp se erőltesse a lábát, amit amúgy is nehezére esett volna így belehúzni a páncéljába. Az előzetes információkkal ellentétben a Deadline úgy tudja, hogy ezúttal nem állt le a forgatás, csupán Henry Cavill nélkül folytatódik tovább a munka. Reméljük, hogy a színész mielőbb felépül és a sérülése nem hátráltatja túlzottan a hátralévő forgatási napokat.

Amíg várjuk az új évadot, addig a Netflix időről-időre igyekszik valamivel szórakoztatni a rajongókat és most valami újjal álltak elő így karácsonyhoz közeledve. December 16-tól indul a nagyon frappánsan elnevezett "6 Days of Witchmas" címet viselő Twitter esemény, amelynek minden napján a rajongók dönthetnek arról szavazásban, hogy elfogadják-e a felkínált ajándékot vagy inkább a meglepetés törvényét választják. Hogy ez a két lehetőség pontosan mit takar, azt akkor tudhatjátok meg, ha ti is beszálltok a játékba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.