Hirdetés

Így lett karácsonyi történet a Vajákból

|

Ha szeretnétek karácsonyi hangulatba kerülni, de nincs kedvetek a szokásos nyálas műsorokhoz, akkor a Netflix meginvitál egy kis ünnepi mészárlásra.

Hirdetés

Tavaly éppen az ünnepeket megelőzően debütált a Netflixen a Vaják sorozatos adaptációja, amit azóta is erősen tol a streaming szolgáltató. Amellett, hogy nem csupán a 2. évad, hanem már spin-offok is készülnek a szériához, a Netflix újra és újra arra buzdítja előfizetőit, hogy kukkantsanak bele ebbe a szörnyekkel teli világba.

Hirdetés

Most a karácsony közeledtével egy ünnepi témájú előzetest dobtak össze a marketingesek, amelyben egy-két ünnepi díszítéssel is megspékelték a sorozat képi világát. Ha eddig nem láttátok volna vagy éppen szeretnétek újra nézni, akkor itt a remek alkalom, hogy lepörögjön a Vaják a digitális lejátszóban.

Sajnos azok számára nem szolgálhatunk sok újdonsággal, akik már inkább a folytatásra kíváncsiak. A forgatás meglehetősen lassan halad hiszen néhány héttel ezelőtt újabb kényszerpihőt kapott a stáb a koronavírus miatt. A 2. évad első képkockáit csak nagyon sunyi módon mutatták meg nekünk, így a legkézzelfoghatóbb anyag továbbra is a Geraltról, Ciriről és Yenneferrel lehozott promóképek. Várjuk tehát továbbra is a 2. évad hivatalos előzetesét, addig is ez a könnyed hangvételű reklám talán meghozza a kedveteket az első etaphoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.