Hirdetés

Mucsi Zoltán is feltűnik a TV2-s Mintaapák új évadában

|

Ugyan még egy hónap visszavan a sulikezdésig, de a hazai tévécsatornák már augusztusban elkezdik az új tanévet.

Hirdetés

Nemrég írtuk meg, hogy augusztusban új részek érkeznek az RTL Klub új, napi sorozatából, a Keresztanyuból, most pedig kiderült, hogy a TV2 is visszahozza egyik népszerű produkcióját, a Mintaapákat. A széria nagy változásokon ment keresztül az indulása óta, ki ne emlékezne a szereplőtávozásokra, melyektől jó ideig hangos volt az online sajtó. A Mintaapák azonban túlélte, hogy négy férfi főszereplőjéből három is távozott.

Hirdetés

A TV2 augusztus 23-án már a harmadik évadot indítja el a Mintaapákból, amelyhez ráadásul több új színész és ismert arc is csatlakozik. Az egyikük Mucsi Zoltán, akit filmekből, színházi előadásokból, reklámokból, valamint a Munkaügyek és a Tóth János című sorozatokból is ismerhet a közönség. Új szereplőt alakít majd a Szomszédok egykori emlékezetes figuráját, Almát megformáló Fehér Anna is. Mellettük még feltűnik Seress Zoltán, Bánovits Vivianne, Gombó Viola Lotti, a humorista Badár Sándor, az énekesnő Tóth Andi és az RTL Klubtól a TV2-hez igazolt színésznő-műsorvezető, Lékai-Kiss Ramóna.

Az új évad történetéről is elhintettek némi morzsát az alkotók: Géza (Kamarás Iván) családjával vidékre költözik, a családfő apaként és edzőként próbál helytállni. A sztárügyvéd Szabi (Makranczi Zalán) beleszeret egy híres műsorvezetőbe (Lékai-Kiss Ramóna), ám nincs könnyű dolga a népszerű nővel. Az állatorvos Tamásnak (Száraz Dénes) egyre több titka lesz szerelme, Linda (Szávai Viktória) előtt. Vajon túléli a kapcsolatuk a sok megpróbáltatást? Vajon kislánya, Juli is észreveszi, hogy megváltozott az apukája? Miki (Mészáros Béla) és Vera (Botos Éva) kapcsolata sem felhőtlen, kamaszlányuk, Csenge modellkedni kezd, ám kiderül, hogy a modellvilág nem is olyan felhőtlen.

A Mintaapák augusztus 23-tól lesz látható a TV2-n minden hétköznap este.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.