Hirdetés

Ncuti Gatwa biztosan visszatér a Szexoktatás 4. évadában

|

Néhányan távoznak, de Eric oszlopos tag marad.

Hirdetés

Tavaly ősszel debütált a Netflix nagy sikerű sorozatának, a Szexoktatásnak a 3. etapja, amely továbbra is rendületlen odafigyeléssel és töretlen népszerűséggel mutatta be a Moordale Gimnázium tanulóinak mindennapjait. A streaming szolgáltató természetesen bekérte belőle a folytatást is, amiről ugyan még keveset tudni, de néhány távozó sajnos már biztosan lesz.

Hirdetés

A széria több ismert arca is bejelentette a hetekben, hogy a következő évadban már nem térnek vissza. Ezen a listán szerepel az Oliviát alakító Simone Ashley, az Olát megformáló Patricia Allison, a Lilyt életre keltő Tanya Reynolds, és az Emily Sands tanárnőt alakító Rakhee Thakkar is. Mivel ennyien hagyják maguk mögött a sorozatot, egyesek azon kezdtek el gondolkodni, hogy vajon a főszereplők közül is lesz-e valaki, aki csatlakozik a távozókhoz. Például az Ericet alakító Ncuti Gatwa, aki nemrég élete eddigi legnagyobb szerepét kapta meg, amikor a BBC őt választotta ki a következő Doktornak a Doctor Who-ban

A Variety azonban nemrég megtudta magától Gatwától, hogy a sűrű időbeosztása nem ütközik a Szexoktatással, így karaktere biztosan visszatér a 4. évadban is. A forgatás egyébként még nem kezdődött meg (a tervek szerint idén ősszel zajlana), ezért pedig még premierdátuma sincs az új részeknek.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.