Hirdetés

Az Attack on Titan negyedik évada lesz az utolsó

|

A végéhez érkezik el a legendás anime széria, amihez még egy rövid ízelítőt is kaptunk.

Hirdetés

Ahogy a mondás tartja, egyszer minden véget ér - jelenleg pedig ez az egyik leghíresebb anime sorozatra az Attack on Titanre is igaz. A rajongók már biztos az imént fejezték be a harmadik évad utolsó epizódját, így most kissé kétes a helyzet, hogy vagy örülnek neki, hogy biztosan lesz negyedik évad, vagy éppen szitkozódni fognak, mert erre még több mint egy évet kell majd várniuk. Mindenesetre biztos, ami biztos, az Attack on Titan meg fogja kapni a várva várt grandiózus lezárást, ami hogyha olyan profi lesz, mint az eddigi epizódok, akkor egy rossz szavunk sem lehet.

Hirdetés

A Crunchyroll hozta le elsőként a hírt, hogy a sorozatnak a jövőre érkező negyedik évadja lesz az utolsó, ezzel teljesen befejezik ezt a szériát. Ha hihetünk a forrásoknak, akkor a szezon valamikor 2020 őszén fog majd debütálni a meglévő japán csatornán (Japanese NHK Entertainment). Ehhez még egy borzasztóan rövid (összesen 15 másodpercről beszélünk), de annál inkább tetszetős ízelítőt is kaptunk, amit sajnos egyelőre nem tudunk nektek lefordítani, mert csak japánul van, de mindebből is ki lehet venni a lezárás melankolikus élményét.

 

Ti nézitek a sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.