Hirdetés

Dokumentumsorozat készül a Netflixes Arcane-ről

|

Megtekinthetjük majd, hogy miként kelt életre a széria.

Hirdetés

Hatalmas siker volt a League of Legends játék alapján tavaly év végén bemutatott sorozat, az Arcane, amely remek sztorijával, izgalmas karaktereivel és gyönyörű stílusával bebizonyította, hogy igenis lehet jó és minőségi játékadaptációt készíteni. A Netflix rögtön be is rendelte a folytatást hozzá, ezt azonban legkorábban csak 2023-ban kapják készhez a rajongók. A Riot Games (a játék fejlesztője és kiadója) azonban gondoskodik arról, hogy addig se felejtsük el Piltover és Zaun városát.

Hirdetés

A cég ugyanis nemrég bejelentett egy vadiúj projektet Bridging the Rift címen. Ennek a leírása szerint egy dokumentarista stílusú sorozat lesz, amelynek során az Arcane létrejöttének történetét ismerhetjük meg egy öt részes sorozat képében. A széria augusztus 4-én indul útjára, és minden csütörtökön jön majd az új epizód a Youtube-ra. 

A bejelentés egy ideig homályosan fogalmazott  arról, hogy pontosan mire is számíthatnak a rajongók, de a Netflix végül kiadott egy másfél perces ízelítőt is a projektből, amelyben tisztább betekintést kapunk az egészről. Minden bizonnyal főleg a Fortiche francia animációs cégre és annak munkájára fókuszál majd. Nekik köszönhetjük a sorozat animációis és annak dizájnját, emellett rengeteg eredeti animált jelenetet készítettek olyan tartalmakhoz is, mint például az Imagine Dragons - Enemy című számának klipje, amely a sorozat főtémájaként szolgált.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.