Hirdetés

Transformers - a Netflix animációs sorozat készít a cybertroni háborúról

|

Az Űrdongóban már láthattunk belőle némi ízelítőt, a sorozat viszont teljesen erre a háborúra fókuszál majd.

Hirdetés

A Travis Knight által rendezett Űrdongó tavaly sikerrel helyezte új alapokra a Michael Bay által útjára indított franchise-t, az új iránynak köszönhetően pedig az anyagiak mellett ezúttal a kritikai siker sem váratott magára. Ezek után nem is volt kérdés, hogy a Paramount és a Hasbro ismét hatalmas pénzeket kíván invesztálni az alakváltókba, akik a készülő Űrdongó folytatás, na meg a Optimus Fővezérről szóló spin-off mellett jövőre egy animációs Netflix sorozatban térnek vissza.

Hirdetés

A Variety számolt be róla, hogy a Hasbro és a Netflix szerződést kötött a Rooster Teeth stúdióval egy a Transformers univerzum eredettörténetét bemutató animációs szériára vonatkozóan, amely az azonos című videojátékhoz hasonlóan szintén Tranformers: War for Cybertron címen fog futni. A producerek ígérete szerint a sorozat egy vadonatúj animációs stílussal fog operálni, amely lehetőséget kínál arra, hogy egy eddig még soha nem látott formában tárja a szemünk elé az idegen világból származó robotokat és a bolygójukért folytatott reménytelen háborút.  

A széria showrunnere a Transformerek világában veteránnak számító FJ DeSanto lesz (Transformers: Titan's Return, Transformers: Power of the Primes), mellette pedig olyan írók is felbukkannak majd, mint George Krstic (Megas XLR), Gavin Highnight (Transformers: Cyberverse), valamint Brandon Easton (Carter ügynök, Transformers: Mentőbotok). 

A Transformers: War for Cybertron valamikor 2020-ban kerül a Netflix kínálatába. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.