Hirdetés

Űrdongó - túl a 400 millión, már készül a folytatás

|

A kicsi kocsi kalandjai még nem értek véget.

Hirdetés

A Michael Bay-érát sikerrel maga mögött hagyó Űrdongót ugyan világszerte imádták a kritikusok, - mi is szerettük - és a nézők szívébe is sikerült belopnia magát, azonban a zsúfolt decemberi bemutatónaptár, na meg a konkurens Aquaman cunami méretű sikere kissé ellopta a show-t a Transformers franchise eddigi legékesebb darabjáról.

Hirdetés

Ekkora ellenszélben, vagyis rozsdaviharban egy darabig kérdéses volt, hogy a Travis Knight által dirigált felnövéstörténet vajon összeszed-e annyit világszerte, hogy a Paramount rábólintson a folytatásra, azonban a hétvége folyamán csodával határos módon az Űrdongó világszerte átlépte a 400 millió dolláros összbevételt. Ennek fényében végre minden akadály elhárult az elől, hogy a stúdió végre berendelje a második részt, amely a Deadline jelentése szerint már gőzerővel készül, viszont egyelőre még a filmkészítés igen korai szakaszában tengődik, így az esetleges premierdátuma is kérdéses. 

Az elkövetkezendő években egyébként biztosan nem fogunk Transformers filmek nélkül maradni, hiszen az Űrdongó második része mellett már tervben van egy a cybertroni háborút bemutató animációs film, de az autobotok legendás vezetője, Optimus Fővezér is megkaphatja idővel a maga önálló kalandját. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.