Hirdetés

Noah Hawley beszélt arról, hogy miről szól majd az Alien-sorozat

|

Az alkotó elárult néhány fontos dolgot a készülő projektről.

Hirdetés

Tavaly decemberben robbant a hír, hogy a Disney tulajdonában lévő Hulu streamingszolgáltató az FX csatornával közösen egy Alien-sorozatot készít, melynek showrunnere a Fargo és a Legion-sorozatok készítője, Noah Hawley lesz, aki az írói pozíció mellett a produceri feladatokat is ellátja majd. Azóta azonban semmit nem tudtunk meg a projektet illetően, egészen mostanáig.

Hirdetés

Bár a fejlesztési folyamatnak még eléggé az elején tartanak, Hawley szerencsére hajlandó volt a napokban megosztani pár fontos információt a sorozattal kapcsolatban. Elmondta, hogy a történet valóban a Földön fog játszódni, amelyben fontos szerepet kap majd a társadalmi (osztály)egyenlőtlenség, de nem Ellen Ripley lesz a főszereplő (akit Sigourney Weaver alakít a filmekben) - ami nem azért van, mert nem szereti a karaktert, hanem simán csak úgy érzi, hogy a történetét már tökéletesen elmesélték, és nem akarja ezt elrontani. 

Kifejtette továbbá, hogy az Alien-filmek mindig arról szóltak, hogy a szereplők csapdába estek egy űrhajón, egy bolygón vagy egy börtönben, ezért úgy gondolta, hogy sokkal érdekesebb lenne, ha ezúttal kicsit kitárulna a világ kapui, és feltette a kérdést, hogy mi történne akkor, ha ezt a lényt nem tudják elszigetelve tartani az emberek?

Végezetül elmondta, hogy eddig az első két rész forgatókönyvét írta meg, de szépen halad a többivel is, és a cél az, hogy 2022 tavaszán kezdjék meg a forgatást. Azért ilyen sokára, mert a sok díszlet és speciális effektusok rengeteg előkészületet igényelnek. Vagyis 2023-nál hamarabb aligha számíthatunk a premierre.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.