Hirdetés

Nyáron kezdődhet meg A korona 5. évadának a forgatása

|

A Netflix nem szeretne sokáig várni a munkálatokkal.

Hirdetés

Tavaly novemberben debütált a Netflix nagysikerű presztízs-sorozatának, a II. Erzsébet brit királynő életét és küzdelmeit a trónra kerülésétől egészen napjainkig bemutató A koronának a 4. évada, a streamingszolgáltató azonban nem tervez sokáig a babérjain ülni, és a hírek szerint már idén júliusban nekiállnának leforgatni a következő etapot Londonban, feltéve, ha a járványhelyzet nem fog visszaromlani addigra az országban.

Hirdetés

Mivel a produkcióról már az elejétől kezdve tudni lehetett, hogy két szezononként teljesen megújul a színészgárda (hiszen csak így lehet hitelesen bemutatni az időbeli ugrásokat), ez most sem lesz másként, és a következő etapban ismételten más színészek keltik majd életre a fontosabb karaktereket. 

Ennek köszönhetően a folytatásban Clarie Foy és Olivia Coleman után immáron Imelda Staunton (A Harry Potter-filmek Umbridge-je) személyesíti meg Erzsébet királynőt, Fülöp herceg szerepében Matt Smith és Tobias Menzies után Jonathan Pryce tűnik majd fel, míg Margit hercegnőt Lesley Manville, Diana hercegnőt Elizabeth Debicki, Károly herceget pedig Dominic West kelti életre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.