Hirdetés

Az Odaát a 300. résszel érhet véget

|

A készítők és a színészek szerint 300 rész után ideje lesz búcsút inteni a sorozatnak.

Hirdetés

A CW csatorna igazgatója, Mark Pedowitz, legutoljára azt nyilatkozta, hogy nagy valószínűséggel akár még őt is túléli a legrégebb óta futó sorozatuk, az Odaát. Addig biztosan képernyőn marad, amíg hozza a nézettséget és a Winchestre tesók Sam (Jared Padelecki) és Dean (Jensen Ackles) benne vannak a buliban. Ennek ellenére szinte állandó téma, hogy mégis meddig tudnak még elfutni a srácok a halál elől.

Hirdetés

A készítők már többször elmondták, mindenképp szeretnék előre tudni, ha a csatorna nem szeretné folytatni az Odaátot, azért hogy tisztességesen lezárhassák a képernyőn eltöltött hosszú időt. Ennyi évad után pedig már bennük is megfogalmazódott a befejezés kérdése. Jensen Ackles szerint a 300 rész egy nagyon szép teljesítmény lenne. Bob Singer, az egyik vezető producer, még hozzátette, hogy így lenne lehetőségük egy utolsó 13 részes (14.) évadra. Jared Padelecki is nagyon reméli, hogy elérik ezt a számot, és Acklesszel együtt nagyon csalódottak lennének, ha mégsem. Semmiképp sem mondják biztosra, hogy így lesz, de ha esetleg mégis elérik ezt a mérföldkövet, akkor mindkettőjüknek fel kell tenni a kérdést, hogy talán ideje lenni búcsút venni, még akkor is, ha ez nagyon nehéz lesz.

A tévé sorozatok közül csak nagyon-nagyon kevesen érik meg, hogy ilyen sok évad után még mindig képernyőn legyenek, főleg mostanság, amikor már olyan csatornák is gyártanak sorozatot, akiknek amúgy nem ez a fő profilja, a streaming szolgáltatókról pedig már ne is beszéljünk.

Az Odaát most ősszel (október 13.) kezdi a 12. évadját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.